Skip to main content

Over ons

Met professionele vakkennis op het gebied van ferro- en non-ferro metalen richt Bruch Trading zich op het verhandelen, bewerken en recyclen van metalen. Eerlijke prijzen, snelle betaling en een correcte afwikkeling staan centraal bij Bruch Trading. Onze klanten zijn erg tevreden over onze flexibele en veelzijdige aanpak van zaken.
Bruch Trading is een sterke nationale en internationale speler in de metaal recycling branche, een gerespecteerde handelsonderneming en trendsetter op het gebied van innovatie voor duurzaam recyclen. Binnen Bruch Trading kan een breed scala aan materialen verhandeld en verwerkt worden dankzij de intensieve samenwerking met Metaalhandel Gebr. van Bruchem.

De gouden combinatie

Als derde generatie uit een metaalfamilie is Bruch Trading al sinds de start in 2017 ruimschoots voorzien van een berg aan kennis en mogelijkheden in de metaal recycling branche. Metaalhandel Gebr. Van Bruchem fungeert als moederbedrijf voor Bruch Trading. Zij voorzien volledig in de efficiënte verweking van o.a. transformatoren, (grote) motoren en generatoren met de modernste technologieën voor duurzaam recyclen. Bruch Trading kan daarnaast de verwerking van verschillende andere soorten metalen aanbieden zoals bijvoorbeeld Aluminum UBC’s, zeekabel, Koper PVC kabel en kleinere motoren soorten. In principe kan alles wat recyclebaar is verwerkt worden door de combinatie van Bruch Trading en Metaalhandel Gebr. Van Bruchem.Bruch Trading is een sterke nationale en internationale speler in de metaal recycling branche, een gerespecteerde handelsonderneming en trendsetter op het gebied van innovatie voor duurzaam recyclen. Binnen Bruch Trading kan een breed scala aan materialen verhandeld en verwerkt worden dankzij de intensieve samenwerking met Metaalhandel Gebr. van Bruchem.

Translate »
Open chat
Hulp nodig?
Hallo!
Kunnen wij je helpen met Over ons?